Kao što naslov kaže, casino igra Book of Ra Magic jedan je od nastavaka jedne od najigranijih slot igara uopće. Novomatic Vas ovom igrom vraća u daleku prošlost, poznati arheolog Vas uvodi u svijet drevnog Egipta, piramida, hijeroglifa, obeliska, sarkofaga, ankh simbola i otkriva unutrašnjost piramida. Vratite se u vrijeme kada su prvi istraživači krenuli u potragu i istraživanje starog Egipta i njegovih tajni.

Igra Vas stavlja u ulogu Indiane Jonesa, Vaš glavni cilj je pronaći Book of Ra, knjigu svih tajni koja se nalazi negdje u piramidama, poznatim po svojim zamkama, tajanstvenim prostorijama, tekstu pisanom hijeroglifima. 

Međutim u igri nećete naići na zamke niti morate znati čitati hijeroglife. Kada ćete pronaći sve Book of Ra knjige samo je pitanje vremena, ako ste dovoljno uporan istraživač, knjige će se same otvoriti. ☺

Ovo je i dalje Book of Ra, koja je usput rečeno apsolutni klasik, ali oštrija, čišća, unaprijeđena verzija. Ono što je novina jesu bogate bonus znacajke koje uključuju besplatne vrtnje na 9 proširujućih simbola. Ovo je zaista uzbudljiv dodatak seriji Book of Ra jer se igra odvija na 10 dobitnih linija i 5 valjaka. Doobiti možete spajanjem minimalno 3 do 5 istih simbola, knjiga „Book of Ra“ je zamjenski (Wild) simbol također i bonus (Scatter) simbol.

Ako dobijete minimalno 3 bonus simbola krećete sa besplatnom igrom, nakon što otvorite dvije knjige igra se usporava i napetost raste u iščekivanju preostale knjige ili knjiga koji aktiviraju besplatne igre.

Nakon što bonus započne (10 besplatnih igara), Cilj je osvojiti 2, 3, 4 ili 5 dodijeljena simbola (koji se šire kako bi pokrili 3 pozicije u valjku) te donose velike dobitke.

Novina koju Book of Ra donosi je, ako tijekom bonus igre ponovno osvojite knjige dobivate još 10 besplatnih igara što aktivira još jedan bonus simbol. Ovakvo ponavljanje je moguće do 9 puta kada se svi bonus simboli aktiviraju. Za vrijeme bonus igre zbrajaju se svi dobici (od svih bonus simbola) te je mogućnost osvajanja velikih dobitaka znatno uvećana.

Možemo reći da je ovo uzbudljiv dodatak seriji Book of Ra, igra koja Vas diže u viši režim rada, jednom kada ste je doživjeli.

(Sponzorirani članak)